Cântăreți Români De Top

Iată o listă cu cele mai cunoscute trupe și muzicieni solo din România, listate după popularitate și cu fotografii disponibile. Primele 5 cele mai tari vedete pop din România au ajuns pe această listă nu numai datorită aspectului lor bun, ci și datorită talentului lor de a cânta. Check out single-urile și albumele pe care le-au lansat și se bucură de o selecție a celor mai bune videoclipuri oficiale, spectacole HQ și LIVE.
Artiștii români sunt cap de afiș care poate că au cântat mult timp. De exemplu, mulți cred că Balan Dan este un cântăreț român, dar el nu este. Mi se pare plauzibil să poți participa la un concert, la o operă sau la un balet și să știi că este Românesc.
Echipa a interpretat single-ul” Angels ” de șapte ori și a obținut statutul de platină în Rusia. Piesa a câștigat un premiu EurodanceWeb, făcând din Inna primul și singurul artist român care a câștigat premiul. În 2011 a devenit cunoscut faptul că Inna este cel mai bine plătit artist român și est-European.
Spumoasa cântăreață-compozitoare Română Inna a deschis calea pentru mulți români să-și urmeze inima și să facă ceea ce au visat întotdeauna. Albumul ei de studio” Party Never Ends ” (2013) a fost nominalizat la Romanian Music Awards pentru cel mai bun album timp de doi ani la rând și a ajuns în top zece în Mexic. Inna a vorbit cu Haider Rifaat de la revista Arab Moda despre limitele muzicii, munca umanitară și colaborările pline de satisfacții.
Muzica a făcut parte din viața mea de când eram mică, mama mea a fost cântăreață și bunica mea a fost și ea. În urmă cu două decenii, nimeni nu și-ar fi putut imagina că muzicienii români ar putea crea ceva semnificativ. Acest lucru s-a schimbat la începutul anilor 2000, când compoziții nepretențioase precum „Dragostea din tei O zone” și „Project” au luat cu asalt topurile europene.
Istoria muzicii românești nu ar fi completă fără a menționa stilul specific al manelelor. Cântecele cântăreților români aparțin Manelelor, un amestec de muzică populară turcească, țigănească, greacă și sârbă. În acest fel, este necesar să se facă distincția între muzicienii români și moldoveni.
Muzicienii români au îmbrățișat o varietate de stiluri și genuri și au reinterpretat teme tradiționale în compozițiile lor, de la muzică clasică la jazz funky și ritmuri cu influență Balcanică. Explorăm câteva dintre cele mai bune voci din România, de la compozitori precum George Enescu la diva de operă Angela Gheorghiu. George Enecu (1881-1955) este considerat cel mai important muzician român din toate timpurile.
George Enescu, un gigant al muzicii clasice românești, s-a născut în urmă cu aproape 140 de ani. Ca compozitor, violonist, pianist, dirijor și profesor, și-a dedicat întreaga viață muzicii și a făcut istorie la nivel local și internațional. A început să cânte la vioară la vârsta de șapte ani și mai târziu a fost admis la Conservatorul din Viena.
Soprana română Angela Gheorghiu a publicat patru piese românești celebre și a interpretat alături de renumita orchestră filarmonică Regală sub bagheta lui Gavin Greenaway, compozitor și pianist câștigător al Premiului Emmy. Unul dintre cei mai faimoși dirijori ai secolului 20, Sergiu Celibidache (1912-1996), a reușit în a face, Filarmonica din München, un lider mondial în domeniul muzicii clasice. În 50 de ani de carieră, el a efectuat peste 400 concerte cu Orchestra Filarmonicii din Berlin, precum și alte apariții cu Orchestra Scala, Milano Orchestra Radio din Stuttgart Stat Orchestra, orchestre de Paris și Londra, și numeroase colaborări cu Suedia și Danemarca, care l-au câștigat numeroase premii Europene. În ultimii ani ai vieții sale, a reușit să transforme Filarmonica din Munchen în cea mai importantă orchestră din lume în toate domeniile muzicii clasice.
Pentru soprana română Angela Gheorghiu, o interpretare a minunatei Doine Badea a fost inspirația pentru alegerea unui vals românesc. Ca cântăreață de operă, trebuie să găsesc o formulă stilistică și muzicală care să se potrivească cu vocea mea posibilă, așa că aleg un stil de cântec jazzy”, adaugă Angela.
De-a lungul carierei mele, am încercat să demonstrez că acest stil de muzică are o calitate extraordinară și că poate fi realizat de muzicieni clasici, dar abordează și interpretează muzică pop, jazz și rock.
Fanfara De Ciorcarlia a fost descoperită în 1996 de un inginer de sunet German în căutarea unui sunet original. Un alt stil, muzician talentat și harnic, Fanfara nu are o pregătire formală ca muzician, dar este sigur că va umple sălile de concerte din întreaga lume și este considerat un artist român contemporan important și valoros.
Angela Gheorghiu strălucește pe scenă și atinge inimile și mințile publicului cu tehnica sa extraordinară de a cânta. Un alt muzician al Fanfarei Ciorcarlia este Zece Prajini, un sat de romi din nord-estul României, cunoscut pentru muzicalitatea sa. Muzica lor este un mix captivant de melodii Rome, folclor românesc și influențe Balcanice.
Johnny Raducanu provine dintr-o familie de romi cu o lunga traditie muzicala si este un muzician fermecator si talentat cunoscut sub numele de roman Mr.A. contrabasistul, pianistul, compozitorul si liderul trupei s-a nascut la 1 decembrie 1931 in Braila, Romania.
La vârsta de 19 ani a început să cânte la contrabas și a studiat muzica în București și în orașele românești Iași și Cluj. Compozițiile sale au fost scrise în stil neoclasic cu influențe franceze și românești. A compus lucrări precum suita simfonică Les Tziganes pentru pian, orchestră de cameră și concertino în stil clasic (op.
A obținut succes în diferite țări din Europa de Est cu „Flashback” (2021), single-ul principal al celui de-al șaptelea album de studio Heartbreaker, care va fi lansat în Noiembrie 2020.
Un videoclip înfiorător a surprins ultima secundă a unui cântăreț pop român în timp ce își transmitea fanii în timp ce un tren se repezi în mașina lui, ucigându-l instantaneu, iar soția lui se lupta pentru viața ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *